Aisling Urwin & Andre van der Hoff ‘Mix van oude en hedendaagse Ierse muziek’

 

Aisling Urwin & Andre van der Hoff ‘Mix van oude en hedendaagse Ierse muziek’

Maandag 16 december 

Aisling Urwin & Andre van der Hoff brengen een prachtige mix van oude en hedendaagse Ierse muziek aangevuld met eigen composities. Met hun prachtige samenspel weten zij iedere keer weer het publiek in vervoering te brengen.

Aisling studeerde muziek aan het UCC college in Cork en is al jaren een graag geziene gaste op de internationale podia. Haar tweede album the Dragon Fly Jig is net uit en kreeg overal lovende kritieken.

André is een bekend gezicht op de Nederlandse podia; hij speelde met Gruppo Sportivo, Harry Sacksioni, Erik van Muiswinkel, Lucretia vd Vloot, De Shooting party, La Luna en vele anderen. Vorig jaar kwam zijn eerste solo-album uit ‘Handwritten from the Heart’.

Van der Hoff ontpopt zich als een meer dan verdienstelijk zanger van Engelstalig repertoire waarop hij zelf de stempels ‘souldriven’ en ‘folkfull’ heeft geplakt. Brede begrippen, waarbinnen hij laveert tussen opgewekte popsongs, smooth jazz en swing. Voor de teksten tekende cabaretier Dolf Jansen.

‘In het vriendenduet Find You In The End is hij een fijne zangpartner voor Van der Hoff, terwijl het beeldende Carey’s Lane, over een meisje met gitaar op een regenachtige dinsdag in Cork, de behoefte aanwakkert om alvast door Ierse reisgidsen te bladeren. Voor prijsnummer ‘The Way’ had Sting zich niet geschaamd. Sterk debuut van een doorgewinterde muzikant.’
Zijn nieuwe album ‘To Be’ verschijnt begin 2020.

CD Handwritten From The Heart | Artiest Soundbridge | Label Eigen beheer/CD Baby (Dagblad van het Noorden)

https://youtu.be/JmbXn3Qa-Ww

 

haar tweede album the Dragon Fly Jig is net uit kreeg overal lovende kritieken https://youtu.be/WJrartPPTvI

https://www.youtube.com/watch?v=7Z1nQ-S1nIc

 

Vorig jaar kwam zijn eerst solo album uit “Handwritten from the Heart “  https://youtu.be/G6V3WdfS70U