Nieuws

RESERVEREN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN IS MOGELIJK VANAF 3 AUGUSTUS

Door ondersteuning van een groot aantal mensen en de prima opkomst bij de laatste concerten is het mogelijk om de activiteiten van PeTiCantus voort te zetten. We gaan dit wel op een andere manier doen en ook niet vaker dan 1x per maand. We zijn genoodzaakt om financiële risico’s uit te sluiten en vragen dan ook aan alle muziekliefhebbers om mee te denken en ons te blijven ondersteunen. Als je graag wilt dat een singer-songwriter of band in Hoorn komt spelen laat ons dit dan weten, we kunnen dit dan wellicht gezamenlijk gaan organiseren. Als wij van jou de garantie krijgen dat je 50 vrienden en/of familieleden op de been krijgt voor een concert en deze mensen ook vooraf de entree van € 15,50 kan laten betalen kunnen wij er iets mee en gaan we kijken of het mogelijk is dit te gaan doen.

Donaties kunnen worden gestort op rekeningnummer NL52 INGB 0001 4598 07 van Stichting Peticantus o.v.v. Donatie en naam.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via  info@peticantus.nl  en je blijft op de hoogte van alle nieuwtjes en concerten.