Blue Boat Festival

Zaterdag 9 december 
4 bands 
aanvang 20:00 uur.
 
Ergens in het pre-covid tijdperk kreeg The Gear de kans om een mooie repetitieruimte te huren onder het oude zwembad in Hoorn. Omdat we de ruimte 24/7 mochten huren ontstonden er al snel subgroepjes en nieuwe bands. Op dit moment zijn we al een paar jaar met vier kruisbestuivende bands muziek aan het maken. Diverse leden van diverse bands spelen dus in andere bands en creëren zo een verbands. Volgt u het nog ?
Omdat alleen die overkoepelende leden de andere bandleden zagen ontstond er een plan om eens een gezamenlijke repetitieavond te houden. Mooi met z’n allen op één avond samen komen en muziek maken. Dat bleek een gouden idee, en iedereen was enthousiast over die avond. Er waren er zelfs die bedachten dat we daar wel een festival van konden maken!
Zo gezegd zo gedaan en er werd contact gezocht met Christiaan Mulder van Huis Verloren. Ook hij was meteen enthousiast en het Blue Boat Festival was geboren.
Erg ingewikkeld wordt het niet, op 9 december staan we met alle vier de bandjes in de grote zaal van Huis Verloren en spelen we allemaal een setje. De toegang is gratis, dus daar hoeft u het niet voor te laten.
Het gaat dan om de volgende bands (in willekeurige volgorde)
 The Tune; de enige band die avond die eigen werk speelt, en goed ook !!
 Poppyseed ; Pop en Disco covers
 On the Rocks; Pop, Rock en Folk covers
 The Gear; Rock en blues covers
Volgorde en tijdstippen zijn nog niet bekend, maar als u er tussen 20.00 en 24.00u bent mist u niets.
Het belooft een mooie muzikale avond te worden, we zien u daar !!
The Gear