Boris McCutcheon & the Saltlicks – AFGELAST!!!!!!

AFGELAST!!!!!!

Vandaag (13 augustus) ontvingen we het bericht dat Boris McCutcheon een zeer gecompliceerde armbreuk heeft opgelopen.

Hierdoor is zijn aankomende tour is zijn geheel afgelast.

Mensen die al hebben gereserveerd krijgen hun geld terug of kunnen voor een ander PeTiCantus concert kiezen, wij nemen persoonlijk contact op met de betreffende mensen.

Boris heeft wel aangegeven dat hij volgend jaar september graag naar Hoorn komt, dus we houden het concert tegoed!

 

Zaal open om 20:00 uur – aanvang concert 20:45 uur.

Het is inmiddels alweer 8 jaar geleden dat Boris McCutcheon & the Saltlicks te zien waren in Hoorn, het werd dus tijd om de man met zijn band weer een keer uit te nodigen bij PeTiCantus.

Boris McCutcheon & the Saltlicks speelde al op veel Nederlandse festivals, zijn talent voor tekst en melodie zijn onberispelijk. Zijn muziek is rauw, intens en sfeervol. Hij is gezegend met een stem die gruizig, warm, kalmerend en soulvol tegelijk is, een stem als geen ander eigenlijk.

Zijn muzikale ziel ligt in New Mexico, vandaar dat de term New Mexicana opduikt bij het omschrijven van zijn muziek die voor de hoofdmoot bestaat uit Americana, verschillende invloeden zoals folk, blues soul, country, pop en rock zijn terug te horen.

Afgelopen jaar bracht hij weer een nieuw studio album uit genaamd “I’m Here Let Me In” waarin de invloeden van de woestijn van zijn geliefde New Mexico altijd weer doorheen waaien. 

Zie en beluister Boris met zijn Saltlicks via onderstaande link:

https://youtu.be/xLBQD28CTWw