Chuck Prophet & the Mission Express – UITVERKOCHT!

UITVERKOCHT!!

Chuck Prophet timmert  inmiddels ruim dertig jaar aan de weg en doet al jaren een gooi naar de eretitel ‘The hardest working man in showbusiness’ waarvan een deel als leider van de onvolprezen Amerikaanse rootsrockers Green on Red
Sinds 1990 levert hij knappe solo-cd’s af, maar je kent hem misschien ook als side-man of songleverancier bij Dan Penn, Alejandro Escovedo en wijlen Warren Zevon en Solomon Burke. 
Prophets eigen werk lijkt intussen alleen maar beter te worden, getuige zijn album Night Surfer (2014), waarop hij ontspannen rockt in een All-American-stijl ergens tussen Tom Petty, Alex Chilton en John Mellencamp in. 
Op 10 februari 2017 verscheen zijn laatste en veertiende!  studioalbum “Bobby Fuller Died For Your Sins”, opgedragen aan de Texaanse rocker Bobby Fuller die in de zomer van 1966 dood werd aangetroffen in zijn appartement in LA. Moord? Zelfmoord?

Deze man met zijn band The Mission Express in huis halen is niet alleen een eer maar ook garantie voor fiësta. Hij brengt superieure popsongs met een rockend hart en een vertederende beroepsijver.