Dag van de Lach

De Dag van de Lach in Hoorn is weer terug na het succes van vorig jaar. Op vier verschillende sfeervolle kroeglocatie gaan diverse gevestigde comedians de bezoekers flink aan het lachen maken. Bij dit kroegenfestival zal per locatie een comedian drie maal optreden. De comedians die op 19 februari in actie komen zijn Roel C. Verburg, Edo Berger, Reinier Meijer en Fabian Franciscus. 
Het publiek heeft de mogelijkheid om van kroeg naar kroeg te wandelen om zo minimaal 3 van deze comedians aan het werk te zien. Koop nu je passe partout en zorg dat je erbij bent. De eerste shows zijn om 15:30, daarna volgt een blok om 16:30 en de laatste shows vinden plaats om 17:30. Er zijn gelimiteerde zitplekken voor dit lachfestival dus een passe partout kopen van tevoren kopen is raadzaam. 
Wie kun je bewonderen tijdens de Dag van de Lach in Hoorn? Zie hier de comedians uitgelicht.
 
Roel C. Verburg, mede bekend van Padoem Patsss en zijn vele YouTube Hits, maakt fantasievolle stand up comedy gekoppeld aan keigeestige gitaarliedjes. Ook kan hij uitstekend improviseren en zelfs achterstevoren praten. Met hem is het dus altijd lachen! Vorig jaar stal hij ook al de show tijdens de Dag van de Lach, dus met succes teruggevraagd en een mooie publiekstrekker voor dit mooie festival.
 
EDO BERGER is een energieke comedian die de zaal aan zich bindt met rake improvisaties. Edo heeft echt wat te vertellen. Hij schuwt het niet om de vinger op de zere plek te leggen en dit tegelijk zo te verwoorden dat er sprake is van grote hilariteit. Hij is een boeiende theaterpersoonlijkheid en beeldende verteller. Ga mee op reis met Edo Berger!
 
REINIER MEIJER is als hilarische Amsterdammer ook buiten Amsterdam een graag geziene gast. Hij beschikt over een innemende persoonlijkheid en hij koppelt steengoede grappen net zo gemakkelijk aan treffende improvisaties. Reinier heeft alles al een keer meegemaakt dus geen publiek is hem te lastig. Comedydinners, bedrijfsoptredens, studentenfeesten, improvisatieshows en ga zo maar door… Hij heeft een geheel eigen geestige stijl en is een charmeur eerste klas. Een comedian om van te houden!

 

Fabian Franciscus beheerst de gave om zijn storm aan onnavolgbare en onbegrijpelijke chaos zeer grappig te verwoorden op het podium. Fabian leeft voor de comedy als geen ander en hij blijft voortdurend op zoek naar die nieuwe vondst en de volgende briljante gedachte. In 2010 was hij de eerste winnaar van de talentenjacht Comedy Slam. Inmiddels stond Fabian al in vele line-ups in Nederland, België en zelfs in Engeland.