Dag van de Popquiz

aanvang 21:00 .

entree 2,50 p/p teams max 5 personen.

Vanavond een nieuwe editie van de fameuze Popquiz. Om 21:00 uur beginnen we met een ouderwets gezellige popquiz van de bovenste plank. In deze eindejaarsquiz word je in vijf rondes ondervraagd over het beste en slechtste van toen en nu. Met natuurlijk extra aandacht voor de (muzikale) gebeurtenissen in 2017! Er kan bovendien lekker meegezongen worden.

Nog wat tips voor als je mee wilt spelen: Zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en neem je oude buurman mee voor de fragmenten uit de jaren 60. Hoe gevarieerder het team, hoe beter.

Praktisch

. Je kunt alleen meespelen, of als team. Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan, geef het aantal teamleden dan ook door bij je reservering. Meedoen kost €2,50 per persoon.

Mensen die gewoon gezellig een biertje willen komen drinken zijn ook welkom, maar worden wel vriendelijk verzocht dit aan de bar te doen, niet bij teams aan tafel. Daarnaast zullen we controleren op het gebruik van smartphones, Shazam, etc. Sjoemelen = diskwalificatie.