Een Avond met REYN en Cécile Grüebler

Een Avond met REYN en Cécile Grüebler

25 juli 2024

zaal open 20:00 
aanvang 20:30

 

Klik hier voor kaarten

 We zijn verheugd om een exclusieve muzikale avond aan te kondigen met de gevierde pianist REYN en de internationaal gerenommeerde Zwitserse celliste Cécile Grüebler. Mis deze unieke gelegenheid niet om twee briljante muzikanten samen op het podium te zien.

Over REYN
REYN, geboren Reyn Ouwehand, is een veelgeprezen pianist, componist en producer. Hij pendelt tussen zijn Studio “The Church” in Wijdenes en Parijs. Vanuit zijn studio werkt Reyn al jarenlang als producer voor artiesten als o.a. Kane, Mister & Mississippi, Wende, Ellen ten Damme, maar ook internationale sterren als Vanessa Paradis, Teitur en Gregory Alan Isakov. Hij begon al op jonge leeftijd piano te spelen en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig artiest die een breed scala aan muziekgenres beheerst. REYN staat bekend om zijn virtuositeit, expressiviteit en vermogen om het publiek diep te raken met zijn spel. Zijn muziek combineert klassieke invloeden met moderne elementen, waardoor elke uitvoering een unieke ervaring is.

Over Cécile Grüebler
Cécile Grüebler is een Zwitserse celliste van wereldklasse, geprezen om haar technische vaardigheid en emotionele diepgang. Opgeleid aan enkele van de meest prestigieuze conservatoria ter wereld, heeft Cécile haar talenten geperfectioneerd en een indrukwekkende carrière opgebouwd als soliste en kamermuzikant. Haar spel kenmerkt zich door een warme toon en een diepe muzikale expressie die luisteraars steeds weer weet te betoveren. Cécile reisde de hele wereld over en speelde concerten in Zuid Amerika, Azië, van Mexico tot Hawaii en in Europa. En speelde in legendarische zalen als Carnegie Hall in New York en in de Beijing Concert Hall.

Een Unieke Muzikale Samenwerking

Samen brengen REYN en Cécile Grüebler een programma dat de grenzen van klassieke muziek en hedendaagse composities verkent. Hun samenwerking resulteert in een fascinerende dialoog tussen piano en cello, waarbij beide instrumenten elkaar aanvullen en versterken. Dit concert biedt een bijzondere kans om getuige te zijn van hun gezamenlijke muzikaliteit en chemie op het podium.

We nodigen u van harte uit om deze bijzondere avond bij te wonen en uzelf onder te dompelen in de muzikale wereld van REYN. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die u niet wilt missen.

Komt allen naar Huis Verloren voor een betoverende avond.
 
En hier wat links naar wat YouTube videos:
 
En een live stream die we in de kerk hebben gespeeld:

 

Instagram.com/reynmusician
Facebook.com/reynmusician
YouTube.com/reynmusician
Patreon.com/reynmusician