Uitverkocht !Engel + DJ DNS @ Huis Verloren

Zaterdag 1 december 

Zaal open 20:00 

einde 01:00 

Entree 10,= euro

Uitverkocht!

Schatgraven

Voor zijn nieuwe soloalbum Schatgraven is Engel met gelijkgestemde muzikanten op zoek gegaan naar parels. Waar voorheen samples en beats de basis vormden, koos de eigenzinnige rapper ditmaal bewust voor een leeg canvas. Met slechts een hoop liefde voor het creëren van muziek is hij een ambitieus avontuur aangegaan met een kleurrijke verzameling artiesten. O.a. Paul de Munnik, Tim Knol en Diggy Dex hebben samen met Engel geschreven, gelachen, gescholden, geschrapt en gemaakt. De zoektocht heeft geleid tot een bijzonder openhartig en muzikaal album.

DIY

Engel reist sinds begin 2000 door het muzieklandschap. De eerste voorzichtige stappen werden genomen in zijn geboortestad Hoorn. Enkele jaren later leverde een muzikale samenwerking met gitarist en stadgenoot Daniël Baay hem in 2005 de 3FM titel ‘Serious Talent’ op. Inmiddels heeft de productieve schrijver meer dan tien albums in eigen beheer uitgebracht en is hij de belichaming van ‘Do It Yourself’.

 

Live

Met een combinatie van kleine akoestische liedjes en bombastische tracks stelt Engel zich opnieuw voor. Dit doet de Hoornse verhalenverteller echter niet alleen. Op het podium wordt hij vergezeld door zijn nieuwe band bestaande uit leden van o.a. Jack Shake, The Titanium White en Two Shakes of a Lamb’s Tail. Zijn band is zowel op de plaat als op de bühne een belangrijk onderdeel van de Engel-sound. De vijfmans formatie zet een show neer waar de liefde voor muziek vanaf spat.

 

Band:
Engel

Jawek Kamstra – Gitaar

Jesper Huisman – Bass

Rhythm Haakman – Keys

Ernst van Dusseldorp – Drums