GLOCKFEST (The most epic satire-country-rock ‘n’ roll release party EVAH)

Zondag 6 maart 

Glockfest 2022

voorstelling deur open 17:00

Kaarten via : TICKETS

GLOCKFEST. IS. ON. 🦅🇺🇸💥
Na een Glockdown van 2 maanden, the Glockumentary, 8 radio-optredens, 2 try-outs en eindeloos repeteren is Glock ’45 er klaar voor. Ze gaan hun lang verwachte EP ‘Glock ’45’ (vernoemd naar de legendarische band) ein-de-lijk releasen. (Muziek, interviews en Glockumentrary alhier te vinden: https://linktr.ee/glock45official) En het mooiste is: we gaan 1 GROTE SHOW doen! Met Barney Willemse in het voorprogramma, de plaatjes van DJ Country Ronald tussen de bedrijven door en voor iedereen een hamburger! I’ll tell you what honey, it’s gonna be a freakin’ HAYRIDE! 🚜
Tickets vindt u in de link!
16:00 Deuren open
17:00 The one and only Barney Willemse
18:00 IT’S THE GLOCK ‘45!
20:00 Afterparty met cowboykrakers van DJ Country Ronald
De leden van Glock ’45 wonen samen op een trailerpark, houden van entertainment en maken countrysatirerock’n’roll. Het slepende van country, lekker lachen en rámmen met die rock-n-roll! POW! Waar ze komen maken ze feest. Of het nu om 3 man en een paardenkop gaat of een gevuld kippenhok: smack my ass and call my Daisy cause this is gonna be gunpowder!
In het voorprogramma staat vriend van de show @Barney Willemse. Deze jonge countryboy lijkt met zijn ebbenhouten stem rechtstreeks ingevlogen vanuit de Zuidelijkste Staten van de US of A. En misschien is dat wel zo! Wie zal het zeggen. Houd sowieso die tissues op zak, mensen.
Tussen de bedrijven worden de heerlijkste country-BANGERS gedraaid door DJ Country Ronald (bekend van o.a. de ALL TIME COUNTRY SOUNDS. Check die hier: https://spoti.fi/3JkLs8p)