Sid Griffin-Dan Stuart-Tom Heyman

Zaal open om 20:00 uur – aanvang concert 20:45 uur

Eens een Punker, altijd een Punker.

Deze drie heren zijn daar zonder enige twijfel het voorbeeld van.

Sid Griffin is een singer-songwriter, schrijver en muziekjournalist uit Kentucky. Zijn band, The Long Ryders, gelanceerd in Los Angeles was in de jaren tachtig één van de bands die de alt country beweging lanceerde, Steve Wynn was ook een korte tijd onderdeel van deze band.

In de jaren negentig ging iedereen zijn eigen weg en vormde hij The Coal Porters, deze band was muzikaal gesitueerd in de lijn van The Byrds en Buffalo Springfield maar deed ook wel meer bluegrassy dingen, Hij heeft ook met andere artiesten geschreven, o.a. met Greg Trooper schreef hij Everywhere, dat ook nog door Billy Bragg werd opgenomen.

Verder is hij als auteur bekend, hij schreef o.a een prachtige Gram Parsons biografie, waarin ook zijn interviews staan met Emmylou Harris, Chris Hillman en anderen. Tevens schreef een boek over Bluegrass en 2 boeken over Bob Dylan.

Dan Stuart begon in 1979 bij The Serfers en is vooral bekend als de voorman van Green on Red waarmee hij samen met Chuck Prophet furore maakte. Samen met Steve Wynn vormde hij Danny and Dusty

https://www.youtube.com/watch?v=MGEPjxXU4i4

Tom Heyman maakt het trio compleet, iets minder bekend maar speelde ook samen met Chuck Prophet en heeft inmiddels 4 soloalbums op zijn naam.

http://www.tomheymanmusic.net/https/youtube/xngxexvdxak/

Met deze drie mannen op één podium gaan we een te gekke avond beleven, wees er snel bij!