‘Kijken Naar De Tijd’ van Cor Dol

Zondag 18 februari 2024.

Zaal open 15:00 

Aanvang 16:00 uur

Klik hier voor kaarten

 

Ruim 41 jaar na het eerste optreden van de band Tryall in 1982 heeft zanger-gitarist Cor Dol in april 2023 zijn eerste soloalbum uitgebracht. Het werd wel eens tijd.

 

In 2023 bracht Cor Dol zijn allereerste soloalbum uit: Kijken Naar De Tijd. Het album bevat twaalf nummers die gaan over afscheid nemen, korte en eeuwigdurende liefde en tijd in allerlei facetten. Op zondag 18 februari speelt Cor met een prachtig combo nummers van het album en een aantal passende covers. Uiteraard verhaalt hij daarbij het verhaal rondom Kijken Naar De Tijd. Het belooft een prachtige middag te worden.  

Inmiddels is Cor ruim 42 actief in de muziek. Hij speelde jaren in bands die in het Noord-Hollandse zalencircuit zeker geen onbekende namen waren, zoals Wallstreet, Hotter Than July en The Very 80’s. Daarmee scoorde hij successen in binnen- en buitenland. Ook speelde Cor met Feico de Leeuw en daarna met Martijn Bos het programma Brel.nl in theaters en zalen in Noord-Holland. In dit programma bracht hij liedjes van Jacques Brel in het Nederlands. De laatste jaren was en is hij actief in de Mannen van Stavast. Na zijn vertrek uit The Very 80’s in november 2019 heeft Cor zich gericht op het opnemen van dit soloalbum, dat nu dus het licht heeft gezien.

Cor speelt live met pianist-multi-instrumentalist Martijn Bos, gitarist Brent Emmerink en drummer Philip ten Bosch een aantal concerten in de regio. Het album is in totaal te beluisteren via Spotify, YouTube en ‘gewoon’ op cd.