Made In Heaven

De  Rockopera:

Tijdens de show nemen de spelers en muzikanten het publiek mee op tijdreis. Terug naar de sfeer van de jaren zeventig. Met eigen nummers, covers en video projecties. In een tijdloos verhaal over ontluikende liefde en vriendschap voor het leven.

Over  ‘seks, drugs & rock en roll’ en de schaduwzijde van het verlangen naar eeuwige roem.

 

Over de Band:

Speciaal voor deze voorstelling is de band ‘The Cloaks’ opgericht, bestaande uit singer songwriter Nino van der Stoop,  Boris Vissers (toetsen) Lourens van der Zwaag (drums), Thijs Hoekstra (gitaar) en Mark Kinkelaar.

 

Over de initiatiefnemer:

Nino van der Stoop is 20 jaar. Tijdens zijn schoolperiode op Heliomare onderwijs ontdekte hij zijn talent op het gebied van theater en muziek, onder leiding van docent/regisseur Willem jan Hoekstra.

 

Over Mantelproducties:  

Opgericht in 2017, met als doel het maken van muziektheater. Muzikanten, acteurs en medewerkers zijn allemaal talentvol en gedreven. Met of zonder zichtbare of onzichtbare beperking, gelabeld of niet. Onder begeleiding van ervaren professionals geeft Mantelproducties talent de kans zich te bekwamen, zowel voor- als achter de schermen, zoals de techniek en de productie.

 

De naam Mantelproducties is gekozen omdat Wessel Mantel, de beste vriend van Nino en mede initiatiatiefnemer van Made in Heaven, eind 2015 plotseling overleed aan de gevolgen van Duchenne. De voorstelling wordt opgedragen aan hem.

 

Over de makers:

Regie: Willem Jan Hoekstra

Spel, muziek: Nino van der Stoop, Boris Vissers, Lourens van der Zwaag, Thijs Hoekstra, Mark Kinkelaar.

Productie: Lily George

Begeleiding productie: Karin Horst

Techniek: Tristan de Boer, Brent Kort, Thorwald Jansen

Begeleiding techniek: Fons Bennink

Kleding adviezen: Liselot Hoekstra

Film Acteur: Victor Bottenbley

 

Woensdag 16 Mei 19:30u

Huis Verloren

Kerkstraat 10B

Hoorn

Prijs: 7,50 euro en 5 euro met korting

 

Info en reserveren:

www.mantelproducties.nl

info@mantelproducties.nl

 

MIH is tot stand gekomen dankzij bijdragen van Heliomare Onderwijs, de Janivo Stichting, de J.C. Ruigrok Stichting, Voor de Kunst, Wanted en vele particuliere donateurs.