Nico Dijkshoorn & The Hank Five – UITVERKOCHT!

UITVERKOCHT!!!!!

Nico Dijkshoorn is bekend geworden als huisdichter van DWDD. Dat doet hij 2 minuten per week. Wat hij de rest van de week doet kunt u op 9 februari in Het Huis Verloren zien. Dijkshoorn houdt van schrijven, vertellen, dansen, gitaar spelen, live geluid maken bij zijn verhalen met een sampler, een drumcomputer en een stapel synthesizers en hij schrijft het liefst een uur voor de voorstelling een nieuwe reeks gedichten. 

Hij gaat dat 9 februari – samen met zijn band The Hank Five –  allemaal tegelijk doen. 

Verwacht alles. Een eerbetoon aan Lou Reed, een verhaal over zijn ex-vrouw Betty, een gedicht over hangjongeren, een liedje over zijn moeder, een cover van The Band, een verhaal over zijn ontmoeting met Kurt Cobain. En oh ja, een verhaal over een molletje. 

En nog iets: Dijkshoorn heeft ons gesmeekt of hij nog een keer bij ons mocht komen spelen. Het vorige optreden in Het Huis Verloren beschouwen hij en zijn bandleden als een van de meest memorabele. Volle zaal, geschreeuw bij de bar en een zielsgelukkige man voor het diascherm met een Gibson SG in zijn handen.  

Kom 9 februari zelf kijken naar Nico die doet wat hij het allerliefst doet: lezen en spelen tot iemand het licht uitdoet.