Poppentheater Hans Schoen

Met veel plezier maakt ‘Poppentheater Hans Schoen’ verrassende, warme & sfeervolle voorstellingen voor kinderen van 2,5 t/m 7 jaar. 

Het poppentheater is gespecialiseerd in voorstellingen voor de allerkleinsten en weet precies de toon aan te slaan om kinderen van begin tot eind ademloos te boeien. Voor gezinnen met jonge kinderen is het bijwonen van een theatervoorstelling met poppen dan ook een heerlijk ontspannen uitje. 

Poppentheater Hans Schoen is een reizend poppentheater, met veel succesrijke voorstellingen op zijn naam. Er wordt in binnen- en buitenland gespeeld voor scholen, in theaters, bibliotheken, club- en buurthuizen, wijkcentra, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en op bedrijfsfeesten.

Stephan Stoetzer en Hans Schoen werken al vele jaren samen en vormen de vaste kern van het theater. Per theaterproductie worden verschillende medewerkers aangetrokken. Zo is er in de loop der jaren samengewerkt met schrijvers als Sjoerd Kuyper en Marion Bloem, scènografen Jan van de Vossen en Louise Blankevoort, regisseurs Theo Terra, Eliane Attinger en Marijke Kots, dramaturg Carin van Rijswoud en componisten Dick Boon en Kees Brandsen.

Poppentheater Hans Schoen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel – Unima Centrum Nederland (NVP-UNIMA).

 

info@huisverlorennl voor verdere informatie