Regenboog50+ Brunch

Dinsdag 8 oktober:  Regenboog50+  Brunch

Regenboog50+ is de groep van LHBTI-ouderen in West-Friesland. Wij willen met en voor elkaar ons sociaal netwerk vorm geven. Tijdens de Regenboog Week 2019 in Hoorn hebben we een gezellige Roze Brunch op het programma staan. Vanaf 11:30 bent u welkom. Ook zal wethouder Kholoud Al Mobayed aanschuiven.

Brunch met een roze (zang-)noot voor 50+ ouderen. Voor de muzikale en vrolijke noot zorgt de dramatische sopraan en operazangeres Francis van Broekhuizen.  Zij brengt een muzikaal, komisch en ook “roze” programma. Mis het niet, daar gaan we samen van genieten!

Aanvang van de brunch is 12:00 uur en duurt tot ongeveer 14:30 uur. Locatie: Huis Verloren, Kerkstraat 10 in Hoorn. Kosten: €10 per persoon in de voorverkoop via Huis Verloren. Beperkt aantal zitplaatsen dus reserveer snel.

Francis van Broekhuizen.

Plaats: Huis Verloren, Kerkstraat 10 Hoorn
Tijd: 11.30 uur. Deur open om 11.00 uur. Ingang door de tuin.
Parkeren: Beperkt aantal parkeerplekken voor de deur. In de nabijgelegen parkeergarage Het Jeudje of PR-station Hoorn.
Reservering: Ticketverkoop van 1 september tot 1 oktober 2019 via Huis Verloren: www.huisverloren.nl Deelname: € 10,00 p.p. (met opgave van eventuele dieetwensen). Daarna zijn de kosten € 12,00 p.p. (contant aan de kassa te betalen). Let op: Beperkt aantal deelnemers. 

Meer info per email bij Frans: regenboog50plus@ziggo.nl