Steve Carlin I Mind-Reading Liveshow

Steve Carlin I Mind-Reading Liveshow

 

GEANNULEERD!!

In deze mysterieuze liveshow neemt illusionist en mind-reader Steve Carlin zijn publiek mee in een wereld van magie, mind-reading en psychologische illusies. Laat je verwonderen door interactieve experimenten en wonderlijke mind-tricks. Je zult je geen moment vervelen want je bent onderdeel van de show; ”Jouw gedachten worden zijn podium”.
Je valt van de ene verbazing in de andere. Steve leest gedachten, beïnvloedt gedrag en voorspelt de keuzes van zijn publiek!
Zijn style is fris, modern en charmant. Let vooral goed op, want niets is wat het lijkt met deze meester illusionist!

Dé perfect avond uit met vrienden, collega’s en/of familie! (Geschikt vanaf 15 jaar)

OVER STEVE CARLIN

Magic is hot! Mede door populaire televisie programma’s als Mindf*ck en Dynamo is iedereen fan geworden van magie en illusies! 

U krijgt nu uw kans om bijzondere magische illusies en mind-reading experimenten live mee te maken! Illusionist en mind-reader Steve Carlin staat aan de absolute top als het gaat om magisch entertainment . Hij is inmiddels 25 jaar bezig met het bedenken van nieuwe illusies en reist door het hele land en daarbuiten om mensen te verwonderen! Steve is regelmatig te gast op televisie en was in 2015 te zien met zijn eigen televisie magic show ”It’s A Kind Of Magic” op SBS6. Steve treedt fulltime op en wordt gevraagd voor de meest exclusieve events. Ook heeft hij vele bekende Nederlands al in de maling genomen waaronder Gerard Joling, Humberto Tan, Kim Lian van der Meij, Dirk Zeelenberg en DJ Sidney Samson.

WEBSITE STEVE CARLIN: www.stevecarlin.nl

DEMO VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=EVeFvwEY7Cg