Thijs Boontjes Dans- en Showorkest – UITVERKOCHT!!!!

Thijs  Boontjes  Dans-  en  Showorkest

UITVERKOCHT!!

Het  Thijs  Boontjes  Dans-  en  Showorkest  klinkt  als een kruising tussen Herman  Brood en André  Hazes.  Met  hun  Nederlandstalige  rock’ n  roll  speelde  de  band  op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The  Great  Wide  Open.

Zanger en bandleider Thijs Boontjes  is een graag geziene gast bij radio-en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer  huisband van M, de nieuwe  talkshow van Margriet van der Linden op NPO1.

Thijs is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van  wanten.  Op half oor niveau is het Thijs  Boontjes Dans- en  Showorkest een geslaagde grap, maar wie met aandacht luistert hoort een serieuze  en bekwame muzikant, die zijn doorwrochte liefdesliedjes brengt met een knipoog  en een traan. In februari 2019 komt het debuutalbum  van Thijs  Boontjes Dans-  en  Showorkest uit, welke wordt gepresenteerd in De Melkweg op 15 februari.