Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos met hun NIEUWE programma “Weet je nog wel…”

28 augustus 2019 komen Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos met hun NIEUWE programma “Weet je nog wel…” naar Hoorn, Huis Verloren, Kerkstraat 10. De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten in de voorverkoop ten bedrage van 19,50

 

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma een onvergetelijke avond bezorgt. Een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Cast: Ruud Bos, Maaike Widdershoven, Tony Neef.

 

Tony Neef:

Werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon.

Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen waaronder Billy Flynn in Chicago, Thomas Andrews in Titanic, DJ Monty in Saturday Night Fever, Oscar Lindquist in Sweet Charity, Jean Valjean in Les Miserables, Oliver Warbucks in Annie, Max Dettweiler in The Sound of Music, Wim Sonneveld in Sonneveld de musical en Lumière in de voorstelling Beauty and Beast en The Addams Family.

 

Maaike Widdershoven:

Maaike zong in seizoen 2007 in “Musical to the Max”. Een intiem Musical concertprogramma waarin ze samen met Tony Neef, Frans Schraven, Joke de Kruijf, Brigitte Nijman een ode brengen aan ‘de Musical’. De muzikale leiding had niemand minder dan Edwin Schimscheimer op zich genomen.

In het seizoen 2011/2012 was Maaike samen met Tony Neef, Jenny Arean en Joel de Tombe te zien in een hommage aan Robert Long: Vroeger of later. Deze voorstelling trok door het hele land volle zalen.

Maaike heeft Moeder overste gespeeld in ‘ The Sound of Music’ van Stage Entertainment. Seizoen 2014/2015.

Dit seizoen speelt ze samen met Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot de voorstelling: ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’.

Ruud Bos:

Hij componeert muziek voor films, theater en televisie. Bekende personen waar hij composities voor maakte zijn onder anderen Toon Hermans, Wim Sonneveld, Willeke Alberti en Gerard Cox. In 1982 kreeg hij een Gouden Harp van Stichting Conamus.