Whit Sunday Festival

Whit Sunday festival Huis Verloren

Het Huis verLoren

Zondag 15 mei (1e pinksterdag)

Whit Sunday Festival

The Stangs – Breaking Levees – Hallo Venray

 

Eerste Pinksterdag gaan we voor de tweede keer het Whit Sunday Festival beleven in Het Huis verLoren. Een te gekke combinatie van jonge veelbelovende bands en ouwe, nog steeds relevante, rotten. Het beste van wat in Nederland momenteel aan de weg timmert als het gaat om alternatieve, uitdagende en eigenzinnige muziek. Een line-up om van te smullen!

Heel veel moois komt uit Den Haag, zo ook The Stangs. Geïnspireerd door bands als The Small Faces, The Seeds en The Animals  knallen deze mannen op eigen wijze hun muziek uit de speakers. De braafheid van The Beatles en de ballen van Mick Jagger, met de nodige Haagse bluf.

the stangs huis verloren

the stangs huis verloren

Vier jonge veelbelovende gasten uit Amsterdam die luisteren naar de naam Breaking Levees maken ijzersterke songs  gebaseerd op gave Riffrock gecombineerd met 60’s psychorock en acid Blues. Ze speelden op o.a. Into The Great Wide open, 013 in Tilburg en verraste een ramvolle Melkweg met een uitmuntende show.

BreakingLevees huis verloren

BreakingLevees huis verloren

Al ruim 25 jaar timmeren Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers aan de weg. Hallo Venray doet er nog steeds toe! Punky, ritmisch, gretig, grillig en met heel veel passie spelen zij nog steeds de klinknagels uit de podiumplanken. We zijn trots en verheugd dat zij ons festival komen afsluiten.

Whit Sunday  festival Huis Verloren

Whit Sunday festival Huis Verloren

Zij die deze bands kennen zullen zeker niet ontbreken, voor wie deze namen onbekend zijn een must om er bij te zijn! Reserveer snel!

 

Zondag 15 mei – aanvang  16.00 uur – zaal open om 15.00 uur

Entree € 12,50